Data publikacji: 2020-10-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dzidziuś – w trosce o bezpieczeństwo skóry Twojego dzieckaKategoria: Dziecko, LIFESTYLEGdy skóra maluszka jest wrażliwa i skłonna do podrażnień, z pomocą
Smoczek – fakty i mityNie ma takiego drugiego produktu dla dzieci, który wzbudzałby tak wiele kontrowersji. Smoczek, bo o nim mowa, od lat ma swoich zagorzałych zwolenników i przeciwników, będąc stale przedmiotem publicz
Międzynarodowy Tydzień Karmienia Piersią 1-7 sierpnia 2021 Jak Polki karmią piersią?Ponad 30 lat temu, w 1990 roku UNICEF ustanowił pierwszy tydzień sierpnia Międzynarodowym tygodniem Karmienia Piersią – to świetny czas, a
Żywienie dzieci: Mleko krowie czy mleko modyfikowane? Ile problemów przysparza i jakie kontrowersje wywołuje temat mleka, najlepiej wiedzą rodzice małych dzieci. Prędzej czy później przychodzi moment, w którym należy podją�
W ciągu pierwszego roku życia niemowlę znacznie zmienia swoje zapotrzebowanie na pokarm. Rodzice często zastanawiają się, czy robią wszystko, by jego dieta była właściwa. Z pomocą przychodzi Humana, która w konsultacji z di
Data publikacji: 2021-03-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Rozwój układu pokarmowego niemowlęciaKategoria: Dziecko, LIFESTYLEZobacz, jakie zmiany zachodzą w małym brzuszku w początkowym okresie życia dziecka i poznaj
Data publikacji: 2021-02-25Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Sprawdź, jaki wpływ na funkcjonowanie odporności dziecka ma jego dietaKategoria: Dziecko, LIFESTYLEDowiedz się, w jaki sposób odporność dziecka jest powiązan
Data publikacji: 2020-11-25Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Bebiko PRO+ 2 – nasza najdelikatniejsza formuła* dla malutkich brzuszkówKategoria: Dziecko, LIFESTYLEW trosce o komfort użytkowania teraz Bebiko PRO+ 2 dostępn
Data publikacji: 2021-05-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak ukoić dolegliwości trawienne u niemowlęcia?Kategoria: Dziecko, LIFESTYLEDowiedz się, jak skutecznie zaradzić problemom trawiennym oraz co robić, aby przyni
Zboże w diecie najmłodszychProdukty zbożowe od tysięcy lat stanowią podstawę codziennej diety człowieka. Dostarczają węglowodanów, które są źródłem energii; białka roślinnego, potrzebnego do budowy komórek; zawieraj�